Nieuwsitem

InkoopJobs

Dé carrièresite voor inkoop-professionals, zowel vast als interim

Inkoopjobs.nl is vernieuwd. Niet alleen is de website in een nieuw jasje gestoken, ook de focus is verbreed. Het succes van het oorspronkelijke platform voor het vinden van tijdelijke inkoopfuncties heeft de aandeelhouders geïnspireerd om Inkoopjobs.nl nu te herprofileren als carrièresite voor inkoopprofessionals voor zowel vaste als interimfuncties. Het nieuwe Inkoopjobs.nl is live vanaf 1 november 2015.


“Inkoopprofessionals zoeken niet alleen werk, zij willen zich professioneel op de juiste manier ontwikkelen”, zegt Mike de Jongh van PeopleGroup, een van de aandeelhouders van Inkoopjobs.nl. “Daarom hebben we besloten ze een platform te bieden waar zij zich niet alleen kunnen oriënteren op zowel vaste als interimfuncties in inkoop, maar ook op hun ontwikkeling in de vorm van opleidingen, nieuws en relevante evenementen en publicaties.”

 

“Inkoopjobs.nl moet een virtuele ontmoetingsplaats worden voor vraag en aanbod van inkoopprofessionals”, vult Peter Kamphuys aan, oprichter en partner van aandeelhouder InQuest. “Zowel professionals als organisaties hebben baat bij een platform dat echt toegevoegde waarde biedt. Inkoopjobs.nl gaat die belofte waarmaken, vooral omdat wij een blijvende ontwikkeling van het platform voor ogen hebben, in dialoog met professionals en organisaties.”

 

Naast PeopleGroup en InQuest zijn ook InkoopAcademie en Aanbestedingsmakelaar.nl  aandeelhouders in het vernieuwde Inkoopjobs.nl. Als sponsors zijn verbonden Aeves, Insinc en SpentMatters.

 

Breed en toegankelijk

Inkoopjobs.nl positioneert zich breed en toegankelijk: professionals die hun ontwikkeling willen vormgeven in zowel dienstverband als op interimbasis kunnen zich kosteloos registreren. Het platform voorziet ook in een gratis app, waarmee professionals op hun smartphone pushberichten kunnen ontvangen van relevante informatie die past bij hun profiel.

 

Blijvende ontwikkeling

Het is de ambitie van de aandeelhouders van Inkoopjobs.nl om het platform na de lancering blijvend te ontwikkelen, om deelnemers de meest praktische en resultaatgerichte ondersteuning te bieden in hun professionele ontwikkeling op het gebied van inkoop.