Nieuwsitem

InkoopJobs, de carrière-site voor inkopers

Inkoopjobs.nl is dé carrièresite voor inkoopprofessionals met zowel interim opdrachten als vaste vacatures, events, nieuws en opleidingen, allen gerelateerd aan het inkoop vakgebied.

 

Inkoopjobs, de carriere-site voor inkopers!

Inkoopjobs.nl is meer dan alleen een vacaturesite voor inkoopprofessionals; het is een praktisch en resultaatgericht platform waarmee inkopers hun professionele ontwikkeling de juiste richting kunnen geven. Inkoopprofessionals kunnen zich kosteloos registreren. Bovendien biedt Inkoopjobs.nl een gratis app, waarmee inkoopprofessionals op hun smartphone automatische pushberichten kunnen ontvangen van relevante vacatures en opdrachten die passen bij hun profiel en interesses.

 

Inkoopjobs.nl is een platform dat zich vanaf de lancering blijvend zal ontwikkelen, om deelnemers de meest praktische, complete en resultaatgerichte ondersteuning te bieden in hun professionele ontwikkeling op het gebied van inkoop.

 

Zowel het online registreren voor inkoopprofessionals als het registreren als adverteerder en plaatsen van een vacature namens uw organisatie op InkoopJobs.nl gaat gemakkelijk en snel.

 

Kijk op www.inkoopjobs.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via info@inkoopjobs.nl.

InkoopJobs: De carrière-site voor inkopers!