Nieuwsitem

Als je in 7 dagen beter inkopen kunt leren

 Ik krijg regelmatig de vraag hoe de leergangen van InkoopAcademie verschillen van andere inkoopopleidingen die op de markt verkrijgbaar zijn. De meeste van die opleidingen vragen 6 tot 12 maanden schoolse studie. Dat kan toch niet vergelijkbaar zijn met een zevendaagse (één dag per week) leergang van InkoopAcademie? Nee en ja.

 

Nee, het is inderdaad niet te vergelijken qua hoeveelheid kennis die tijdens zo’n lang lopende opleiding wordt aangereikt. Wanneer je immers een programma van een jaar moet invullen, heb je een veelheid aan onderwerpen nodig. Er komen dan ook zeker méér onderwerpen aan bod bij die ‘andere’ opleidingen dan bij de InkoopAcademie leergangen.

 

Ja, het is echter weer wel vergelijkbaar als je er van uitgaat dat deelnemers een inkoopopleiding volgen om na afloop daarvan vooral ‘beter’ te zijn in hun vak; het inkoopvak in dit geval. Niet primair om na afloop meer kennis te hebben over zaken waar ze in hun praktijk niets mee kunnen.

Wij hebben dan ook de volle overtuiging dat onze deelnemers na 7 dagen InkoopAcademie succesvoller zijn in hun vak dan na een jaar lang kennis opdoen.

 

Maar ik ben ook maar gewoon WC-eend die roept dat WC-eend fantastisch is. Dus als jij twijfelt over ‘een jaar lang studeren’ of ‘in 7 dagen beter inkopen leren’, neem dan even contact met ons op. Wij brengen jou dan graag in contact met ervaren WC-eend gebruikers. Zij kunnen jou dan vertellen wat zij uit die 7 dagen hebben gehaald en wat dat voor hun succes in de praktijk heeft betekend.