Nieuwsitem

Technical Benefits kiest IA

Stichting Technical Benefits het inkoopcollectief voor technische producten van de Vereniging FME-CWM vervangt het Nevi inkoop cursusaanbod  door de opleidingsportfolio van InkoopAcademie. Hiertoe ondertekenden onlangs Dhr. Ronald Stevelink namens Stichting Technical Benefits en Dhr. Fred Wittmaekers namens InkoopAcademie een driejarige partnerovereenkomst.

 

Naast aantrekkelijke condities voor haar leden om deel te nemen aan de reguliere “open” leergangen, trainingen en workshops van InkoopAcademie, zijn voor de leden een aantal specifieke workshops ontwikkeld. Voor deze workshops kan men zich uitsluitend via    Technical Benefits inschrijven. Dit aanbod zal de komende jaren verder uitgebreid worden, afhankelijk van de behoefte en interessegebieden van de  deelnemers.

 

De keuze van  Technical Benefits voor InkoopAcademie is vooral gebaseerd op de business focus en de praktische toepasbaarheid van de inkoopopleidingen. Leden uit de technische sector willen snel en beknopt kennis opdoen en dit direct in hun dagelijkse praktijk kunnen gebruiken. InkoopAcademie ziet deze partnerovereenkomst in een volgende stap in de erkenning van InkoopAcademie als volwaardige, alternatieve inkoopopleider in Nederland.