Training inkopen met NLP

In jouw werk heb je te maken met complexe situaties met uiteenlopende belangen en emoties. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) reikt jou tools aan waardoor je daarbij met groter succes kunt handelen. Deze tweedaagse training geeft een mooie impressie van de betekenis van NLP. Je leert anderen beïnvloeden vanuit positieve verbinding.

Geen truuk

Communiceren met NLP is meer dan een trukendoos met technieken en vaardigheden. Door het vergroten van jouw bewustzijn ben je in staat zaken anders te benaderen. Je weet optimaal contact te maken met anderen.

Van dromen naar doen

In deze training leer je de professional in jezelf beter kennen. Weten waar het jou werkelijk om gaat; wat je belangrijk vindt in jouw inkoopomgeving; Wat je daarvoor nodig hebt. Door deze bewustwording ontwikkel je een andere kijk op zaken. Plannen zet je om in succesvolle doelstellingen.

Overtuigen vanuit verbinding

NLP is gericht op effectief communiceren. Elkaar echt begrijpen. Jij leert de verbinding met anderen te maken. Door bewust met taalpatronen te werken zal jouw empathisch vermogen en overtuigingskracht vergroot worden. Je bent beter in staat conflictsituaties te overbruggen.

Een andere kijk op zaken

Je ontdekt welke overtuigingen jouw vooruitgang als professional mogelijk belemmeren. NLP ontwikkelt jouw vermogen om denk- en gedragspatronen te veranderen.

De training kenmerkt zich door een dynamische en veilige sfeer waarin ruimte bestaat om oprechte eigen keuzes te maken. We werken met diverse praktische NLP modellen en opdrachten. Methodieken die behalve het hoofd, het hart en voelen meer aanspreken. Je wordt begeleid door een gecertificeerd NLP Master Practitioner, met ruim 16 jaar trainingservaring in talloze inkooporganisaties. Tijdens de training wordt voortdurend aandacht besteed aan de vertaalslag die nodig is voor de praktische toepassing in jouw eigen inkooppraktijk.

Voor wie?

Deze training is gericht op alle professionals binnen de inkoopfunctie waarvoor succes verder gaat dan inkoopkennis alleen.

Resultaat

Na afloop van deze training heb je:

  • Inzicht in de betekenis van NLP voor jouw inkoopomgeving;
  • Tools in handen om werkelijk te veranderen;
  • Mogelijkheden om anderen vanuit verbinding te overtuigen;
  • De kans om belemmerende overtuigingen te doorbreken;
  • Betere samenwerkingsmogelijkheden;
  • Meer invloed door bewust taalgebruik;
  • Meer energie in jouw werk als inkoopprofessional.

Deze training wordt veelal op aanvraag als bedrijfsintern product aangeboden. De prijs, de planning en de locatie worden dan in overleg met de klant vastgesteld. Soms organiseren we toch een open training. Dan staan de data op de site.

Juist het specifieke bedrijfseigen referentiekader is een belangrijk gegeven. Daarom is deze training uitermate geschikt om als afdeling door te maken.

Het trainingsmateriaal wordt digitaal aangeboden als een interactief eBook met daarin filmpjes en animaties. Deze EPUB is geoptimaliseerd voor de Apple iPad, maar is op alle tablets (via specifieke Epub readers) te lezen.

documentatie

Documentatie

Download de factsheet

Downloaden
data en lokatie

Data en lokatie

Bekijk waar en wanneer je deze workshop kunt volgen

 
Zie overzicht
kosten

Prijs

ex BTW

Inschrijven