Mening van klanten
Hoe hebben onze deelnemers het ervaren?

Mening klanten

Hieronder delen wij graag met u de mening van een aantal
deelnemers aan onze workshops, trainingen of leergangen..

Bas
van Harselaar

InkoopAdviseur De woonplaats
Deelnemer Leergangen InkoopPraktijk B en Contractmanagement

Wabe
Fokkens

Interim ContractManager iAdvisus
Deelnemer leergangen Contractmanagement

Martien
van Schaik

PartnerManager Ziggo
Deelnemer Leergang Contractmanagement

Peter
Lemmens

InkoopManager Brakel-Atmos
Deelnemer Leergangen InkoopPraktijk A en InkoopPraktijk B

Joost van Eijk
Het interim Professional Netwerk
Deelnemer InkoopPraktijk A
"In een geweldige setting wordt er met veel enthousiasme en met een dosis humor tegen de traditionele manier van inkopen aangeschopt, waarbij het omdenken wordt gestimuleerd en je direct handvatten krijgt om het "morgen" in de praktijk toe te passen".
Tanja Brok
Het Nic
Deelnemer InkoopPraktijk A
“Dit is een leergang met een verfrissende kijk op inkoop en contractmanagement. Door duidelijke praktijkvoorbeelden wordt de toegevoegde waarde van inkoop en contractmanagement uiteengezet op een zodanige wijze dat het geleerde gelijk in praktijk gebracht kan worden”.
Danny Boonman
EPZ
Deelnemer Leergang Contractmanagement
“Een sterk praktijkgerichte opleiding met een verdieping in contractmanagement met begrippen en discussies. Door de ontspannen sfeer open uitwisseling van ervaringen tussen de deelnemers. Het enthousiasme, de humor en de praktijkvoorbeelden van de cursusleider dragen bij aan de sterke interactie tussen de deelnemers.”
Andrea van der Meer
Sterna Consultancy
Deelnemer InkoopPraktijk A & B
"Inspirerend, toepasbaar in de dagelijkse praktijk, zet aan tot nadenken".
Martien van Schaik
Ziggo
Deelnemer Leergang Contractmanagement
"De leergang Contractmanagement is een zéér inspirerende ervaring. Traditionele inkoopopvattingen, met een sterke focus op kosten, worden op een leuke manier onderuit gehaald, om vervolgens door sprekende voorbeelden, stellingen en open discussies, de cursisten met een nieuwe mindset zelf te laten bevestigen dat de focus dient te liggen bij de klant. Dat het over primair over prestaties gaat en dat geld slechts een gevolg is. De prachtige locatie, het interessante gezelschap, de prettige sfeer, de prima voorzieningen en het heerlijke eten dragen zeker bij aan een uitstekende ervaring”
Alco Ausma
Menzis
Deelnemer Leergang Contractmanagement
“Deze leergang maakt je bewust dat je op een heel andere wijze naar inkoop en contractmanagement kunt, en zelfs moet, kijken. De kleine groep met veel diversiteit, de geboden praktijkvoorbeelden en de mogelijkheid van eigen inbreng en discussie maakten de vertaling naar mijn eigen praktijk veel eenvoudiger”.
Menno Schoonderbeek
GVB Amsterdam
Deelnemer InkoopPraktijk A & B
"De opleidingen van Inkoopacademie staan voor mij als patroondoorbrekend. Zelf nadenken. Inkoop niet belangrijker maken dan het is. Helder doel voor ogen houden: bijdragen aan bereiken van businessdoelstellingen. Convegerend werken in plaats van divergerend samenwerkend. Als je op een prettige manier door elkaar geschud wilt worden…".
Erwin Piet
Havenbedrijf Rotterdam
Deelnemer Leergang Contractmanagement & InkoopPraktijk B
"Ondanks dat ik al de nodige ervaring heb in het inkoopvak, was ik op zoek naar praktische opleiding op strategisch niveau. Ik heb bij de Inkoopacademie Inkooppraktijk B gevolgd en moet zeggen dat ik positief verrast ben door het programma. Mijn mindset op business gedreven inkoop is weer actueel en geeft mij veel kennis en handvaten om verder te komen. Met business gedreven inkoop is en blijft het inkoopvak leuk! De Inkoopacademie is dan ook een prima instituut om een leergang te volgen. Wedden dat het niemand tegenvalt".
André Besselink
Sanovo Technology
Deelnemer InkoopPraktijk B
"Na het volgen van de Nevi opleidingen heb ik altijd het gevoel gehouden dat de business anders in elkaar steekt. Na de eerste kennismaking met de Inkoopacademie had ik eindelijk de bevestiging dat ik het al jaren bij het rechte eind had, wat een verademing! Ik volgde in goed overleg met de cursusleider de opleiding Inkooppraktijk B. Voor volgend jaar staat contractmanagement op het programma. Nog nooit heb ik op deze wijze een cursus gevolgd. Met een kleine diverse groep mensen en een gepassioneerde cursusleider hebben we ontzettend veel geleerd. Inkopen met Businessfocus als leidraad geeft een geweldig resultaat, ongeacht in wat voor een organisatie of bedrijf je werkt."
Diana Zandee
Eneco
Deelnemer Leergang Contractmanagement
“In de leergang Contractmanagement richt je je op de gehele keten van inkoop, met als belangrijkste element wat werkt wel en wat werkt niet in een contract. Door de kleinschalige opzet en de open sfeer, kun je persoonlijke cases inbrengen. Ik kreeg voor Eneco aan de hand van de behandelde stof persoonlijke feedback die ik direct in mijn eigen situatie kon gebruiken”