Inkoop Academie

Inkoop

Twee soorten

inkoop

Om duidelijk te maken waar wij ons binnen InkoopAcademie met onze workshops, trainingen en bv leergangen op richten, verdelen wij inkoop in twee soorten inkoop.

Ten eerste is er de inkoop van goederen en diensten die de klant raken. Met klant bedoelen wij dan degene die ervoor zorgt dat jouw organisatie geld ontvangt. Dit noemen wij “belangrijke” inkoop.

Ten tweede is er de inkoop van goederen en diensten die je simpelweg nodig hebt omdat je als organisatie bestaat, maar wat de klant niet raakt. Denk hierbij aan de inkoop van toiletpapier en nietmachines voor het kantoorpersoneel. Dit noemen wij “lekker belangrijke” inkoop; het is nodig en moet beschikbaar zijn, maar je moet er zo min mogelijk geld aan uitgeven, aangezien het niets doet voor het bestaansrecht of de verdiencapaciteit van de onderneming Wij kunnen jou vooral helpen in de categorie “belangrijke” inkoop.

Academie

Ontvang voortaan ons inspiratiebulletin en download nu het gratis Ebook over ‘Contractmanagement; waar starten?’. Dit boek geeft je een aantal handvatten om te bepalen met welk contract je het beste kunt beginnen. Het is een interactief EPUB3 boek, geoptimaliseerd voor de Apple iPad. Het is met de ‘Publiwide reader’ echter ook goed te lezen op een Android tablet.

inkoop opleiding

Drie sleutels

tot succes

Dit doen wij door ons te richten op drie pijlers onder jouw succes. Business focus gaat over geld verdienen (en niet minder geld uitgeven), Emotionaliseren gaat over het zakendoen met mensen en onze verfrissende aanpak vergroot de kans op succes in de praktijk.

 

Inzicht en vaardigheden

Jij wilt jezelf als inkoopprofessional verder ontwikkelen. Niet alleen meer kennis opdoen, maar vooral meer inzicht krijgen en jouw vaardigheden aanscherpen. Vaardigheden die je nodig hebt om invulling te geven aan de veranderende rol die je wilt en kunt pakken. Wij helpen jou daarbij. Graag geven wij jou een persoonlijk opleidingsadvies in het licht van de inkoopontwikkelingen; klik op de link hieronder en wij nemen contact met jou op.

Persoonlijk advies