Workshop Inkoop Leiderschap (WIL)

Succesvol veranderen begint bij jezelf.

 

Zelfkennis

Inkoop Verandermanagement kent drie verschillende levels; het veranderproces van de inkoopprofessional, van het inkoopteam, en van de inkoopomgeving.  Daarnaast kun je kijken naar de wijze waarop jij anderen als bruggenbouwer kunt ondersteunen bij het behalen van gewenste business resultaten in complexe situaties waarin tegengestelde belangen spelen.

Het begint met zelfkennis; weten wat voor professional jij bent, wat jouw drijfveren zijn, waar jouw kracht ligt. En waar ook niet. Daarom staat deze workshop in het teken van persoonlijk leiderschap. Je onderzoekt welke inkooprol het beste bij jou past. Je ziet waar jouw ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Je ontdekt hoe je meer energie en voldoening uit het inkoopwerk haalt. Je krijgt methodieken aangereikt om jouw doelen in de praktijk succesvol te realiseren.

De workshop kenmerkt zich door een dynamische en veilige sfeer waarin ruimte bestaat om oprechte eigen keuzes te maken. Tijdens de workshop wordt voortdurend aandacht besteed aan de vertaalslag die nodig voor de praktische toepassing in jouw inkooppraktijk.

 

Voor wie

Deze workshop is gericht op alle professionals binnen de inkoopfunctie die hun adviesvaardigheden willen verbeteren vanuit optimale verbinding met de business. Bijvoorbeeld inkoopadviseurs, inkoopmanagers, commoditymanagers, contractmanagers, accountmanagers, facility managers, categoriemanagers en inkopers.

Resultaat

Na afloop van de workshop heb je:

  • Inzicht in de inkoopverandering die bij jou past;
  • Je eigen ontwikkelingsmogelijkheden in kaart gebracht
  • De mogelijkheid om eigenaarschap te pakken
  • positieve invloed bij het doorvoeren van veranderingen in de organisatie;
  • Een praktisch verander plan om jouw doelen succesvol te kunnen realiseren.

Het trainingsmateriaal wordt digitaal aangeboden. Als naslagwerk gebruiken wij een interactief eBook met daarin filmpjes, de presentatie(s) en animaties. Dit boek is een EPUB3 boek en is geoptimaliseerd voor de Apple iPad. Het interactieve boek is echter ook op een Android tablet te lezen met de Publiwide reader app.

Let op: een iPad is bij deze workshop niet inbegrepen.

Incompany

Deze workshop kan ook bedrijfsintern georganiseerd worden. Dat kan los, maar ook in onderlinge samenhang met de gekoppelde workshops Conflict Management (WCO), Strategisch Adviseren (WSA) en InkoopSamenwerking (WIS). Bel of mail ons voor een passende aanbieding.

 

documentatie

Documentatie

Download de factsheet

Downloaden
data en lokatie

Data en lokatie

Bekijk waar en wanneer je deze workshop kunt volgen

 
Zie overzicht
kosten

Prijs

ex BTW

Inschrijven