Workshop Inkoop Samenwerking (WIS)

Succesvol veranderen doe je samen.

 

Alleen kun je niets

Inkoop Verandermanagement kent drie verschillende levels; het veranderproces van de inkoopprofessional, van het inkoopteam, en van de inkoopomgeving.  Daarnaast kun je kijken naar de wijze waarop jij anderen als bruggenbouwer kunt ondersteunen bij het behalen van gewenste business resultaten in complexe situaties waarin tegengestelde belangen spelen.

Alleen kun je niets. Jouw succes met Inkoop is afhankelijk van de samenwerking binnen het inkoopteam. Maar hoe kun je als teamlid energiek meegaan in de voortdurende beweging in de organisatie? Hoe ga je om met onderlinge verschillen? Deze workshop staat in het teken van de wijze waarop je de relatie en samenwerking met jouw collega’s kunt optimaliseren.

De workshop kenmerkt zich door een dynamische en veilige sfeer waarin ruimte bestaat om oprechte eigen keuzes te maken. Tijdens de workshop wordt voortdurend aandacht besteed aan de vertaalslag die nodig voor de praktische toepassing in de eigen inkooppraktijk.

 

Voor wie

Deze workshop is gericht op alle professionals binnen de inkoopfunctie die hun adviesvaardigheden willen verbeteren vanuit optimale verbinding met de business. Bijvoorbeeld inkoopadviseurs, inkoopmanagers, commoditymanagers, contractmanagers, account-managers, facilitymanagers, categoriemanagers en inkopers.

Resultaat

Na afloop van de workshop heb je:

  • Een goed bewustzijn van de groepsdynamiek die nodig is voor een slagvaardig inkoopteam;
  • Meer positieve invloed bij het doorvoeren van veranderingen in de organisatie;
  • Inzicht hoe je effectief kunt samenwerken met je tegenpolen:
  • Je eigen ontwikkelingsmogelijkheden in kaart gebracht.

Het trainingsmateriaal wordt digitaal aangeboden. Als naslagwerk gebruiken wij een interactief eBook met daarin filmpjes, de presentatie(s) en animaties. Dit boek is een EPUB3 boek en is geoptimaliseerd voor de Apple iPad. Het interactieve boek is echter ook op een Android tablet te lezen met de Publiwide reader app.

Let op: een iPad is bij deze workshop niet inbegrepen.

Incompany

Deze workshop kan ook bedrijfsintern georganiseerd worden. Dat kan los, maar ook in onderlinge samenhang met de gekoppelde workshops Inkoop Leiderschap (WIL), Strategisch Adviseren (WSA) en Conflict Management (WCO). Bel of mail ons voor een passende aanbieding.

 

documentatie

Documentatie

Download de factsheet

Downloaden
data en lokatie

Data en lokatie

Bekijk waar en wanneer je deze workshop kunt volgen

 
Zie overzicht
kosten

Prijs

ex BTW

Inschrijven