Workshop Strategisch adviseren

Beter beïnvloeden vanuit positieve verbinding, want strategisch adviseren is meer dan een trukendoos.

 

Sociale Slagkracht

Als professional heb je goede ideeën die je graag overdraagt aan jouw collega’s. Goede inhoudelijke vakkennis alleen is echter niet genoeg om anderen te overtuigen. Hierdoor blijft het effect van jouw advies in de praktijk onnodig beperkt.

Deze dag gaat vooral over het vergroten van jouw sociale slagkracht. Je krijgt methodieken aangereikt om jouw adviesvaardigheden te optimaliseren. Tijdens deze intensieve workshop staan jouw communicatie- en invloedvaardigheden als inkoopprofessional centraal. Daarbij is communicatie meer dan een trukendoos met technieken en vaardigheden. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke adviesstijl. Want alleen met een goed bewustzijn van je eigen aanpak is het mogelijk om effectief contact te maken met anderen.

De workshop kenmerkt zich door een dynamische en veilige sfeer waarin ruimte bestaat om oprechte eigen keuzes te maken. Tijdens de workshop wordt voortdurend aandacht besteed aan de vertaalslag die nodig voor de praktische toepassing in de eigen inkooppraktijk.

 

Voor wie

Deze workshop is gericht op alle professionals binnen de inkoopfunctie die hun adviesvaardigheden willen verbeteren vanuit optimale verbinding met de business. Bijvoorbeeld inkoopadviseurs, inkoopmanagers, commoditymanagers, contractmanagers, accountmanagers, facility managers, categoriemanagers en inkopers.

Resultaat

Na afloop van de workshop ben je in staat om:

  • Meer commitment van jouw collega’s
  • Een groter bewustzijn van de wijze waarop je met anderen communiceert en hen inspireert;
  • Een goed beeld van het effect van jouw aanpak op anderen;
  • Jouw invloed op de collega’s vergroot;
  • Een groter palet aan adviesvaardigheden;
  • Jouw ontwikkelingsmogelijkheden in kaart gebracht.

Het trainingsmateriaal wordt digitaal aangeboden. Als naslagwerk gebruiken wij een interactief eBook met daarin filmpjes, de presentatie(s) en animaties. Dit boek is een EPUB3 boek en is geoptimaliseerd voor de Apple iPad. Het interactieve boek is echter ook op een Android tablet te lezen met de Publiwide reader app.

Let op: een iPad is bij deze workshop niet inbegrepen.

Incompany

Deze workshop kan ook bedrijfsintern georganiseerd worden. Dat kan los, maar ook in onderlinge samenhang met de gekoppelde workshops InkoopLeiderschap (WIL), InkoopSamenwerking (WIS) en Conflict Management (WCO). Bel of mail ons voor een passende aanbieding.

documentatie

Documentatie

Download de factsheet

Downloaden
data en lokatie

Data en lokatie

Bekijk waar en wanneer je deze workshop kunt volgen

 
Zie overzicht
kosten

Prijs

excl. BTW

Inschrijven