InkoopAcademie partner van Kinderfonds MAMAS

InkoopAcademie is sinds 2011 bekend als inkoopopleider met business focus, met relevante praktijkgerichte opleidingen, een verfrissende aanpak en ruimte voor emotie in het dagelijks handelen van professionals. Bedrijven doen immers geen zaken met bedrijven; mensen doen zaken met mensen. Daarnaast wil InkoopAcademie méér zijn. 

Mike de Jongh van InkoopAcademie: “We brengen dagelijks met veel plezier onze visie op het vak over met onze opleidingsproducten en helpen professionals om succesvoller te zijn. Natuurlijk verdienen we daarbij graag een eerlijke boterham, maar we zijn ook onderdeel van een groter geheel en willen graag een bijdrage leveren aan een betere wereld. Enkele maanden geleden hebben we daartoe diverse mogelijkheden en organisaties onderzocht en ons uiteindelijk gewend tot Kinderfonds MAMAS”

Fred Wittmaekers, InkoopAcademie, vult aan: “In onze totale aanpak gaat het er altijd om dat professionals zélf succesvoller worden in hun dagelijkse praktijk. Wij verzorgen opleidingen en begeleiden professionals in hun dagelijkse praktijk, maar uiteindelijk zijn het natuurlijk de professionals zelf die, met ons duwtje in de rug, het verschil maken. Wij zien een herkenbare benadering terug bij ‘Kinderfonds MAMAS’. Een zeer betrokken organisatie die dagelijks helpt om het leven van ruim 60.000 kinderen teverbeteren. Met projecten die zorgen voor scholing, voeding en persoonlijke warmte. Waarbij de organisatie fondsen werft en helpt door de projecten te structureren, controleren en financieren. Maar het vooral de mensen zelf zijn die dagelijks ter plaatse de noodzakelijke projecten bepalen, invullen en voor het succes zorgen. Dat sluit natuurlijk perfect aan bij onze werkwijze”.

Joep Verboeket, directeur MAMAS: “InkoopAcademie belde ons ‘out-of-the-blue’ met de vraag of ze ons mogen helpen. Onze aanpak past goed bij hun werkwijze en we zijn zeer verheugd met het aanbod. Zoals zij inkopers laten groeien in Nederland, zo laten de MAMAS kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika groeien. Er spreekt veel vertrouwen en ambitie uit dat er direct gestart wordt met een samenwerking voor 3 jaar, waarbij InkoopAcademie voor iedere deelnemer aan haar opleidingen € 75 afdraagt. Voor dat bedrag kunnen wij met onze programma’s een kind gedurende 15 maanden ondersteunen. We hopen uiteraard dat InkoopAcademie stevig doorgroeit!” 

Wil je meer weten over Kinderfonds MAMAS, of zelf helpen? Neem een kijkje op hun website: https://www.kinderfondsmamas.nl