Vraag het onze klanten

Uiteraard zijn wij er zelf van overtuigd dat we goede opleidingen verzorgen en wij willen dat graag aan iedereen vertellen. Maar wat koop je daar als potentiƫle deelnemer voor? Het is dan toch een beetje WC-eend adviseert WC-eend.

Daarom zijn we zo trots op onze CEDEO erkenning. Daar zeggen vooral de gebruikers van WC-eend iets over de effectiviteit daarvan; over hoe WC-eend hun leven positief heeft veranderd. Tijdens de laatste audit werd zelfs 100% klanttevredenheid geconstateerd. Een mooier compliment hadden wij niet kunnen krijgen.

Wij geloven niet in jarenlange boekenwijsheid en rijtjes uit het hoofd leren. Wij geloven in inkoopprofessionals die in staat zijn kennis succesvol toe te passen in hun eigen praktijk (lees ook https://www.inkoopacademie.nl/waarom-1-jaar-lang-studeren/). Onze aanpak aanpak sluit daarom aan op jouw activiteiten en creƫert direct impact op de manier waarop jij je werk doet. Daarbij werken we uitsluitend met digitale, interactieve E-books en werken we met een afsluitende presentatie in plaats van een examen.

Dat maakt onze trainingen relevant, verfrissend, waardevol en vooral ook heel leuk.

Wil je wellicht eens met een ex-deelnemer praten over haar of zijn ervaringen? Dan brengen we je daar graag mee in contact.

Schrijf je snel in, we zien er naar uit om ook jou te verwelkomen!